К основному контенту

Набор мініатюр skin79 BB CREAM MINIATURE SET, моя друга шкіра

Дорогі дівчата! Якщо ви досі, так само, як і я колись, вважаєте, що ваша шкіра на фото може виглядати ідеально тільки за допомогою фотошопу, то мушу вас порадувати, ви помиляєтесь!!! Прогресивні німці та корейці виготовляють чудові ВВ-креми, після нанесення яких шкіра виглядає ідеально! Насправді це не тільки крем, а ще й зволожувальний догляд, захист від сонця, база під макіяж, консіллєр та тональний крем. Деякі вв-креми мають ще й протизапальні властивості. На европейському ринку вв-креми скоріш виняток, ніж правило, тому затятим шопоголічкам (о, Боже, ну і слівце) доводиться купувати заморську диковинку в інтернет-магазинах. Ось і я вирішила спробувати. Цей міні-сет якраз для таких випадків. І так, дуже гарненький пакуночок, стримано-чорний на перевагу яскравим блискучим тубам, по 5 мл кожна.
1. Skin79 Super+ BB Cream Gold Label - відбілюваннята боротьба зі старінням, дає дуже щільне маскуюче покриття
2. Skin79 Super+ Beblesh Balm Triple Functions - для комбінованої і нормальної шкіри, дає легке покриття, не створює ефекту маски, не жирнить
3. Skin79+ Diamond collection Pearl Luminous BB Cream - зволожує і надає сяяння змарнілій шкірі, плюс боротьба зі зморшками, без масел.Також містить світловідбиваючі часточки.Крем на вихід. Робить будь-яку шкіру ідеальною.
4. Skin79+ Diamond collection The Prestige BB Cream - те ж+ світловідбиваючі  часточки, обличчя від нього ніби світиться
Зробивши свотчі, можна зробити для себе висновки і легко підібрати крем для себе, який буде ідеально підходити під ваш тип шкіри.
Третій вв-крем є найрідшим, останній - має густу консистенцію, його я спробувала першим і він ідеально замаскував усі недоліки у вигляді почервонінь і чорних цяток, але при цьому абсолютно не створював ефекту маски, матує
Вони мають різні відтінки, але при нанесенні на обличчя підлаштовуються під тон шкіри і, на відміну від тонального крему, абсолютно не помітний на шкірі. Шкіра, як з обкладинки! На фото шкіра, як після фотошопу, а на відстані, на якій ми зазвичай спілкуємося, ви виглядаєте чудово, поверхня шкіри без недоліків і ніби сяє з середини. Я, особисто, себе не впізнаю в дзеркалі =)
Результати просто вражаючі, тепер чекаю на наступне замовлення з повно мірною тубою.Шкіра, як з обкладинки! На фото шкіра, як після фотошопу, а на відстані, на якій ми зазвичай спілкуємося, ви виглядаєте чудово, поверхня шкіри без недоліків і ніби сяє з середини. Я, особисто, себе не впізнаю в дзеркалі =)

І найголовніше! ВВ-крем потрібно знімати тільки гідрофільною олією, і тільки після нього своїм звичайним очисником, або спеціальним пінним очисником. Тільки вони зможуть вимити всі залишки вв-крему з вашої шкіри, хоча про них згодом :)
Сет дуже зручний для проби, тому ставлю йому
тверду 5!
Ціна: 120 грн.

Комментарии

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Блеск для губ Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous 10 Passion Fruit

Все люди делятся на два типа, те, которые любят помады и те, которые любят блески для губ. Согласны? ;) Я большой поклонник блесков, потом что у меня верхняя губа тонкая и блеск неплохо создает объем. Однажды мне подарили блеск для губ Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous в оттенке 10 Passion Fruit.

Мой новый любимчик! Блеск для губ El Corazon Glamour Shine Lipgloss SH87

"Что такое хорошо, что такое плохо?" Сегодня я не буду говорить о том, что такое плохо, сегодня обсудим, что такое хорошо =) Тем более герой поста Блеск для губ El Corazon Glamour Shine Lipgloss в оттенке SH87. Забегая наперед, скажу что мне в нем понравилось абсолютно все! Начиная с дизайна упаковки - заканчивая качественными характеристиками. Блески - это моя еще давняя любовь, я лишь недавно перешла на помады, к ним я отношусь строже и в выборе категорична. Не люблю излишней липкости, горький привкус, несвежий аромат и слишком крупных или колючих блесток. По этим принципам и буду оценивать.

Rimmel Apocalips лак для губ. Апокалипсис для губ?

Все девочки такие девочки!) Это утверждение не могу не поддержать, потому что только я увидела лак для губ от Rimmel, сразу же начались восторги, мимимми какая прелесть)) Оттенок совершенно очевидные, любимый нюд на первом месте! Но, к сожалению, лаковой дамой мне побыть, оказалось, не судьба)