К основному контенту

Літній рятівник - універсальний зволожуючий гель з алоє Nature Republik Soothing Moisture ALOE VERA GEL 92%

У мене комбінована шкіра, тому Т-зона масніє, я пересушую занадто шкіру засобами для вмивання та пілінгу і мені був дуже потрібен засіб, який би швидко зволожував шкіру, та захищав від пересихання і я його знайшла! Це універсальний зволожуючий гель з алоє Nature Republik Soothing Moisture ALOE VERA GEL 92%.
Спокусив ще й не маленький об'єм - 300 мл. Як для гелю - просто величезний!!! Як крем для тіла ))
 Баночка була в захисній плівці, і при транспортуванні гель не витік, як буває з деякими виробами.
В баночці звичайний прозорий гель на 92% складається з соку алое. А способів використання у нього просто безліч!
Наприклад, як базу під макіяж, як зволожуюючий крем або маску. Додаємо в гель кілька крапель потрібної олії і накладаємо на обличчя, потім можна змити. Сухе волосся він також може полікувати, а ще делікатно заспокоює ділянки шкіри після гоління. Також незамінний при сонячних опіках. Як догляд за руками та тілом він також годиться, але я ще не пробувала. Скажу з власного досвіду, що він дуже швидко загоює ранки та прищі, чудово зволожує обличчя без масного блиску. Що тут ще скажеш, він мені сподобався ))
Оцінка 5+
Ціна 65 грн

Комментарии

  1. de vy zamovliajete aziatsku kosmetyku??? duzhe xochetsia poprobuvaty cej gel!!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Замовляю у ось цієї дівчини на форумі http://makeup-review.com.ua/threads/1428-sp-(sasa-gmarket-6pm-Iherb-Sephora-Nordstrom-Ideeli)-mnogo-v-nalichii

      Удалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Блеск для губ Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous 10 Passion Fruit

Все люди делятся на два типа, те, которые любят помады и те, которые любят блески для губ. Согласны? ;) Я большой поклонник блесков, потом что у меня верхняя губа тонкая и блеск неплохо создает объем. Однажды мне подарили блеск для губ Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous в оттенке 10 Passion Fruit.

Мой новый любимчик! Блеск для губ El Corazon Glamour Shine Lipgloss SH87

"Что такое хорошо, что такое плохо?" Сегодня я не буду говорить о том, что такое плохо, сегодня обсудим, что такое хорошо =) Тем более герой поста Блеск для губ El Corazon Glamour Shine Lipgloss в оттенке SH87. Забегая наперед, скажу что мне в нем понравилось абсолютно все! Начиная с дизайна упаковки - заканчивая качественными характеристиками. Блески - это моя еще давняя любовь, я лишь недавно перешла на помады, к ним я отношусь строже и в выборе категорична. Не люблю излишней липкости, горький привкус, несвежий аромат и слишком крупных или колючих блесток. По этим принципам и буду оценивать.

Rimmel Apocalips лак для губ. Апокалипсис для губ?

Все девочки такие девочки!) Это утверждение не могу не поддержать, потому что только я увидела лак для губ от Rimmel, сразу же начались восторги, мимимми какая прелесть)) Оттенок совершенно очевидные, любимый нюд на первом месте! Но, к сожалению, лаковой дамой мне побыть, оказалось, не судьба)