К основному контенту

Основа під лак за каучуком від ORLY

Спробувала основу під лак з каучуком від ORLY Bonder.
Можу з впевненістю сказати, що це одне з найкращих основ, якими я користувалася.
Від виробника: Ексклюзивне прогумоване базове покриття здійснює міцне зчеплення поверхні нігтя із лаком, оберігаючи його від сколювання та відшарування. Додає нігтям ідеальну гладкість. Два тижні нігті бездоганні і лак на них виглядає чудово.
Від себе скажу, що кісточка довга, чудово покриває, сама рідина мене спочатку здивувала, я подумала, що мені її чимось розвели. Але потім виявилось, що це розрідженість тільки на користь.
Рідина дуже швидко висихає на нігтях (секунд 15-20), що дозволяє зробити швидкий манікюр. Нігті в мене проблемні - рельєфні, тому я завжди під лак використовую основу. Ця ж лягає ідеально.
Лак на ньому навіть в один шар виглядає чудово, інтенсивний колір та рівномірне покриття. Тримається тиждень, без лущення кінчиків, а шимерні лаки ще довше. Задоволена на всі 100.
Оцінка 5+
Ціна 37 грн

Комментарии

  1. Судя по описанию средство интересное! Присмотрюсь. У меня сейчас Умная Эмаль и тоже очень нравится результат.

    ОтветитьУдалить
  2. Так, вона теж класна!!! Але ця основа не дає ефекту "накладних" нігтів, тобто немає твердої скоринки.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Блеск для губ Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous 10 Passion Fruit

Все люди делятся на два типа, те, которые любят помады и те, которые любят блески для губ. Согласны? ;) Я большой поклонник блесков, потом что у меня верхняя губа тонкая и блеск неплохо создает объем. Однажды мне подарили блеск для губ Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous в оттенке 10 Passion Fruit.

Мой новый любимчик! Блеск для губ El Corazon Glamour Shine Lipgloss SH87

"Что такое хорошо, что такое плохо?" Сегодня я не буду говорить о том, что такое плохо, сегодня обсудим, что такое хорошо =) Тем более герой поста Блеск для губ El Corazon Glamour Shine Lipgloss в оттенке SH87. Забегая наперед, скажу что мне в нем понравилось абсолютно все! Начиная с дизайна упаковки - заканчивая качественными характеристиками. Блески - это моя еще давняя любовь, я лишь недавно перешла на помады, к ним я отношусь строже и в выборе категорична. Не люблю излишней липкости, горький привкус, несвежий аромат и слишком крупных или колючих блесток. По этим принципам и буду оценивать.

Rimmel Apocalips лак для губ. Апокалипсис для губ?

Все девочки такие девочки!) Это утверждение не могу не поддержать, потому что только я увидела лак для губ от Rimmel, сразу же начались восторги, мимимми какая прелесть)) Оттенок совершенно очевидные, любимый нюд на первом месте! Но, к сожалению, лаковой дамой мне побыть, оказалось, не судьба)