К основному контенту

Мої покупки з сайту buyincoins

Вітаю усіх зі святом Святого Миколая! Сподіваюся, усім вам сподобалися ваші подарунки з під подушки)))
А я хочу поділитися своїми покупками з сайту buyincoins.com. Взагалі то я замовлення робила з нього тільки через черепаху, що світить вночі зорями для свого синочка. І не змогла втриматися від деякої біжутерії.
Я замовила ось такі накладні вії і пучки. Пучки більш товсті і грубуваті ніж наші звичайні з супермаркету, я їх використовую для більш насичених макіяжів. Накладні вії трохи розчарували, Їхня основа також надто тверда і навіть після розігріву погано клеїться. Постійно відклеюється внутрішній кінчик. Але на свою ціну вони підходять. 1, 25$ приблизно кожна
Годинник порадував, прийшов в робочому стані. Через два місяці носки знизу трохи став обтиратися. Також на свою ціну. 3, 25$

Підвіска з жар-птицею мабуть хіт buyincoins. Не змогла пройти повз))) Підвіска досить довга, пір'їнка в нормальному стані, хіба що камінчик на хвості причеплений задом наперед.  Близько 2$
Шпилька мені сподобалася найбільше, просто дивовижно виграє на сонці! Вона завжди в центрі уваги! Близько 2$
Бублик! Цим літом було просто божевілля на гульки! Мене воно не оминуло, хоча я дуже рідко робила таку зачіску на вулицю, але вдома зручно, нічого не заважає і влітку не жарко. Ціна близько 1$/
Тепер чекаю наступну посилку з набором пензликів для макіяжу і різними дрібницями, якими поділюся наступного разу))
Слідкуйте за оновленнями ВКонтакте

Комментарии

  1. у меня подружка єтим сайтом пользуется часто. вот и мне недавно часики классные подарила.
    у тебя тоже очень милые покупки.с праздником)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую) там справді непоганий вибір за невеликі гроші

      Удалить
  2. Я тоже жду две посылочки с этого сайта,только они задерживаются из-за погодных условий!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. так, під Новий Рік завжди проблеми з поштою :((

      Удалить
  3. Если тебе не затруднит, ты могла бы написать как там заказывать, сколько ждать и сколько у тебя составили затраты на доставку?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. я не замавляю з самого сайту, а через посередника у СП, яка бере 10% від вартості. Зате ризик менший, якщо посилка не дійде, вона повертає гроші. Посилка йде близько місяця, коли менше, коли більше. Доставка з цього сайту безкоштовна.

      Удалить
  4. Я на этом сайте столько всего себе заказывала, что уже и не вспомнить, что не с него!!! Мне нравится очень-очень соотношение цена/качество!!!!=)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. ох уж ці сайти, я вже забула коли скуплялася в звичайному магазині)))

      Удалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Блеск для губ Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous 10 Passion Fruit

Все люди делятся на два типа, те, которые любят помады и те, которые любят блески для губ. Согласны? ;) Я большой поклонник блесков, потом что у меня верхняя губа тонкая и блеск неплохо создает объем. Однажды мне подарили блеск для губ Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous в оттенке 10 Passion Fruit.

Мой новый любимчик! Блеск для губ El Corazon Glamour Shine Lipgloss SH87

"Что такое хорошо, что такое плохо?" Сегодня я не буду говорить о том, что такое плохо, сегодня обсудим, что такое хорошо =) Тем более герой поста Блеск для губ El Corazon Glamour Shine Lipgloss в оттенке SH87. Забегая наперед, скажу что мне в нем понравилось абсолютно все! Начиная с дизайна упаковки - заканчивая качественными характеристиками. Блески - это моя еще давняя любовь, я лишь недавно перешла на помады, к ним я отношусь строже и в выборе категорична. Не люблю излишней липкости, горький привкус, несвежий аромат и слишком крупных или колючих блесток. По этим принципам и буду оценивать.

Rimmel Apocalips лак для губ. Апокалипсис для губ?

Все девочки такие девочки!) Это утверждение не могу не поддержать, потому что только я увидела лак для губ от Rimmel, сразу же начались восторги, мимимми какая прелесть)) Оттенок совершенно очевидные, любимый нюд на первом месте! Но, к сожалению, лаковой дамой мне побыть, оказалось, не судьба)