К основному контенту

Мій улюблений засіб для умивання від Dr. Sante Cucumber

Цю пінку для вмивання я купувала у звичайному для Харкова магазині Watsons та в аптеці за смішну ціну. Якість мене просто вразила і я вже не змогла з нею розлучитися навіть заради  знаменитих корейських пінок.
Це пінка Dr.Sante Cucumber balance control призначена матувати жирну і комбіновану шкіру.
В банці не гель, а рідина зеленого кольору, що перетворюється на пінку при натисканні на ковпачок.
 Пінка фірми Ельфа з огірковим екстрактом і ніжним запахом. У мене чутлива шкіра, погано реагує на більшість моїх умивачок, але цю вона полюбила)) Вона дуже легко змиває макіяж як з обличчя, так і з очей. При цьому не пересушує шкіру і вона після вмивання м'яка і пружна.
1-2 натискань вистачаю на одне вмивання. Економна, на пів року або трохи більше вистачає однієї пляшечки 150 мл. Вона просто не може набриднути!!! Така повітряна і легка, її так і хочеться нанести на шкіру і вдихати аромат)) Тому купила ще.
Вона трохи відрізняється від попередньої пляшки, колір більш в листя вишні і аромат менш лагідний, але загалом продукт мене влаштовує! Шкіра матова на протязі половини дня (для мене це справді багато), свіжа і очищена. А також, огірочок, в складі цієї пінки, освітлює шкіру і вирівнює тон!
Оцінка 5
Ціна 17 грн

Комментарии

  1. Хочу купить) есть почти вся эта серия но пенку не купила так как много других пенок, закончу их обязательно куплю)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А я якраз серію не пробувала, але дуже хочу спробувати тонік. Сподіваюсь, він буде такий же гарний, як і пінка))

      Удалить
    2. подписывайтесь, может у меня на блоге тоже найдете что-то интересное для себя =)

      Удалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Блеск для губ Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous 10 Passion Fruit

Все люди делятся на два типа, те, которые любят помады и те, которые любят блески для губ. Согласны? ;) Я большой поклонник блесков, потом что у меня верхняя губа тонкая и блеск неплохо создает объем. Однажды мне подарили блеск для губ Elizabeth Arden Beautiful Color Luminous в оттенке 10 Passion Fruit.

Мой новый любимчик! Блеск для губ El Corazon Glamour Shine Lipgloss SH87

"Что такое хорошо, что такое плохо?" Сегодня я не буду говорить о том, что такое плохо, сегодня обсудим, что такое хорошо =) Тем более герой поста Блеск для губ El Corazon Glamour Shine Lipgloss в оттенке SH87. Забегая наперед, скажу что мне в нем понравилось абсолютно все! Начиная с дизайна упаковки - заканчивая качественными характеристиками. Блески - это моя еще давняя любовь, я лишь недавно перешла на помады, к ним я отношусь строже и в выборе категорична. Не люблю излишней липкости, горький привкус, несвежий аромат и слишком крупных или колючих блесток. По этим принципам и буду оценивать.

Rimmel Apocalips лак для губ. Апокалипсис для губ?

Все девочки такие девочки!) Это утверждение не могу не поддержать, потому что только я увидела лак для губ от Rimmel, сразу же начались восторги, мимимми какая прелесть)) Оттенок совершенно очевидные, любимый нюд на первом месте! Но, к сожалению, лаковой дамой мне побыть, оказалось, не судьба)